HSKH:n agilityn Huhtikisat 15.4.-16.4.2023

Tuomarit: Mika Kangas ja Elina Hannikainen-Himanen

Osallistumismaksut

  • Yksilökisojen 1. startti 15€ ja saman talouden seuraavat startit 12€ (3 starttia = 39€)
  • HSKH:ta edustavat 10€/startti 
  • Maksutiedot: IBAN FI86 1504 3007 2001 50, Viite 11002
  • Maksaminen liikuntaedulla Hyväksymme Edenred, Epassi ja Smartum mobiilimaksut (emme ota vastaan seteleitä) 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kisaamaan viimeistään 9.4.2022 Sagin kilpailu- ja tulosjärjestelmässä

Mittaus

Jos kisaan osallistuva koirasi tarvitsee mittausta, ilmoita se mitattavaksi ennen kisan ilmoittautumisajan päättymistä. Ilmoittautuminen mittaukseen viimeistään 9.4.2023. Mittauksen aikataulu julkaistaan kisakirjeessä.

  • Uuden kisakirjan vahvistamiseen vaadittava mittaus tehdään ennen 1-luokan kisan alkua. 
  • FCI kokoluokan tarkistusmittauksen aikataulu tehdään ennen ko. 3-luokan kisan alkua.
  • HUOM. Jos koirasi on pikkumaksi ja sen aiempi viimeinen mittaustulos on 47-48 cm (eikä sille ole vahvistettu FCI intermediate kokoluokkaa tai mittaukset ovat sen osalta kesken), koira on PAKKO mitata 1.1.2023 alkaen ensimmäisissä kisoissa mihin se osallistuu, jos se tuomarin puolesta on mahdollista. Tarkemmat tiedot sagin ohjeesta. Jos koiraa ei ole ilmoitettu mittaukseen, ei kisajärjestäjän ole pakko mitata koiraa, jos se ei ole aikataulun mukaan mahdollista. Jos koiraa ei mitata, ei sillä ole kilpailuoikeutta. Näissä tapauksissa kisajäjestäjät eivät ole velvollisia palauttamaan ilmomaksuja. Kisajärjestäjiä on ohjeistettu tarkistamaan kaikkien pikkumaksien kisakirjoista mittaukset.

Poissaolo

Ilmoita poissaolosta mahdollisimman pian sähköpostilla agikisat@hskh.net tai puhelinnumeroon 050 400 1148. Kisapäivänä poissaolojen ilmoitus vain puhelimitse. Ohje kisamaksun palauttamiseen

Numeroliivi

Kisoissa on käytössä numeroliivit. Pidä liivisi puhtaana ja palauta se viimeisen kisaratasi jälkeen. Mikäli unohdat kisoissa palauttaa liivisi, postita se mahdollisimman pian osoitteeseen: Mari Hansi, Hevoshaantie 5 C 3, 01200 Vantaa. Palauttamattoman liivin hinta on 50 €.

Kysyttävää

Ota yhteyttä agikisat@hskh.net

Seuran talkoilijat

Kisatyöt tehdään kahdessa vuorossa aamu/päivä ja päivä/ilta. Aikataulu vahvistuu kisaviikolla. Lisätiedot duunit@hskh.net

  • Ilmoittautuminen kisatöihin
  • Ilmoittautuminen leipojaksi

Myyntipaikat

Tapahtumiemme sponsorointi tai myyntipaikat sponsorointi@hskh.net 

Menossa mukana