HSKH:n Flyball- ja Hoopers-harrastajat edustivat seuraa vauhdikkailla esityksillä Lemmikkimessuilla

21.04.2023
Remu nauttii esiintymisestä!
Remu nauttii esiintymisestä!

Lemmikkimessut järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 15.-16.4.2023, ja samassa yhteydessä järjestettiin myös Lapsimessut. Hakunilan Seudun Koiraharrastajilta oli pyydetty ohjelmaa Areenalle, ja seuraamme lähtivät edustamaan Flyball- ja Hooper-harrastajat.

Messut starttasivat aurinkoisena ja lämpimänä lauantaina, ja saimme heti ensimmäiseen Flyball-näytökseemme vierailemaan Huomenta Suomen kuvaajaryhmän, joka samalla haastatteli upeaa juontajaamme Kanaa. Tsekkaa alla olevan linkin kautta pätkä livelähetyksestä, oma osuutemme kohdasta 3:30 eteenpäin.

Huomenta Suomi Lemmikkimessuilla

Flyball-ryhmällemme oli varattu kaksi 30 minuutin esitysaikaa sekä lauantaina että sunnuntaina. Suunnittelimme esityksemme niin, että yleisön mielenkiinto pysyisi yllä mahdollisimman pitkään ja kaikki koirakkomme saisivat mahdollisuuden tehdä muutaman juoksun isolla areenalla. Ensimmäisessä esityksessämme hyödynsimme ajanottolaitettamme, ja järjestimme leikkimielisen "nopein koira" kilpailun sekä mini- että medi-luokissa. Iltapäivän esityksessä järjestimme "kaksintaistelu"-tyylisen kilpailun, jossa kaksi koiraa kilpailivat toisiaan vastaan paras kolmesta-kisassa, ja etenivät eteenpäin. Viikonlopun voittajia olivat Leya, Basso ja Milo.

Mona lähettää Basson radalle oikealla hetkellä
Mona lähettää Basson radalle oikealla hetkellä

Flyball-suorituksen teko poikkeavassa ympäristössä - muualla kuin omassa hallissamme - on äärettömän hyvää harjoitusta uusille koirakoille. Kun ympärillä onkin satoja ihmisiä, muita koiria, ääniä, ehkä jopa alpakkoja, tulee suoritukseen vaikeustasoa roimasti lisää. Kisatiimimme on käynyt ulkomailla kilpailemassa, ja kaikki harjoitus poikkeaviin tilanteisiin on hyödyksi tositilanteessa!

Kokenut esiintyjä Fonzie valmiina lähtöön!
Kokenut esiintyjä Fonzie valmiina lähtöön!

Ei jätetä Hoopersia huomiotta - saimme nauttia upeista vauhdikkaista esityksistä sekä lauantaina että sunnuntaina. HSKH:n harrastajien lisäksi saimme Kirkkonummen Koirakerholta lainaan muutaman koirakon. Erityisen maininnan ansaitsee 6-vuotias junior handler Noora, joka ohjasi Jazzia upeasti läpi Hoopers-radan.

Noora ohjaamassa Jazzia Hoopers-esityksessä
Noora ohjaamassa Jazzia Hoopers-esityksessä


Outi

HSKH:n Flyball-harrastajat ja Flying Finns Flyball Team