HSKH:n Agilityleiri 20.8.2023

01.08.2023
Ilmoittautuminen kesän parhaalle agilityleirille on nyt auki 😎☀️ https://forms.gle/nmhnVN821kmKdjnj8


HSKH:n Hauska, Suosittu ja Kerrassaan Hulvaton agilityleiri järjestetään tänäkin kesänä sunnuntaina 20.8.2023. Tällä kertaa treenejä ei hullumpi helle tai suurikaan sade haittaa, koska leiri pidetään Ojanko Areenalla, omalla luxus-hallillamme.

Leiritreeneissä on luvassa agilityä eri teemoilla timanttisten valmentajien eli Emeliina Tähtisen, Sanna Lehtosen sekä Satu Tuomelan johdolla. Lisäksi saamme täsmäiskun suosiotaan hurjasti kasvattaneen gamesin saloihin! Games-velho Mikko Palsola tulee pitämään meille sekä gambleria että snookeria. Lisäksi hauskaan hoopersiin pääset tutustumaan HSKH hoopersin Risto Mallatin johdolla. 

Tiedossa on muutakin ohjelmaa, myös lapsille! Paljonko lysti maksaa ja pitääkö pinkoa nälkäisenä? Yhden valmennuksen hinta on seuran tukemana vain 25e! Kukaan ei myöskään joudu tyhjällä pakilla rallaamaan, koska kaikille leiriläisille tarjotaan herkullinen salaattibuffetlounas kahviossa seuran piikkiin. Nam!

Näin pääset mukaan: Leirille tulee alkukesästä haku, jonka ajankohta kerrotaan etukäteen. Mukaan voi lähteä minkä ikäisen ja tasoisen koiran kanssa vain, kunhan rokotukset ovat kunnossa. Voit hakea yhteen tai useampaan treeniin. Treenipaikkoja jaettaessa ja toiveita huomioitaessa etusijalla ovat jäsenet, joilla on HSKH:n agilitylisenssi ja talkootunteja tehtynä (mitä enemmän, sen parempi), sekä HSKH:n junioriohjaajat. Pyrimme tarjoamaan ainakin yhden treenipaikan kaikille HSKH:n lisenssillä harrastaville. Lisenssin voi myös ostaa paikan saatuaan. Treenipaikkoja on tänä vuonna paljon, joten uskomme, että jokainen hakija pääsee ainakin yhteen treeniin, luultavasti useampaankin! Mikäli treenipaikkoja jää yli, tarjoamme paikkoja myös niille seuran jäsenille, joilta puuttuu talkoita tai jotka ovat jäseniä, mutta joilla ei ole eivätkä halua ostaa seuran lisenssiä. 

Seuraa tiedotusta tapahtumassa