Ojangon tien ajoportti

Ojangon tien ajoportti on lukittuna harjoitteluryhmien ulkopuolisena aikana (öisin, päivisin ja viikonloppuisi kun alueella ei ole isoja tapahtumia esim. kisoja).
Pyrimme lukitsemisella välttämään alueella muuten mahdollista ilkivaltaa.

Portti on lukittava päivän viimeisten treenien jälkeen klo 22.00 eteenpäin ja esim. viikonloppuisin. Jokainen alueelle tuleva on vastuussa portin sulkemisesta. Periaate on: jos avaat portin, huolehdit että se tulee myös lukittua joko sinun tai jonkun muun henkilön toimesta.

Ajoportin koodi on kaikkien aluetta käyttävien tiedossa. Jos sinulla on koodi hukassa saat sen jäsensihteeriltä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Aidan sähkölukot 

Ojangon HSKH-treenikenttien aidan sähkölukkojen koodi vaihdetaan vuosittain. Lukkojen uusi koodi toimitetaan sähköpostitse jäsenmaksun maksaneille ja talkoita tehneille jäsenille siihen osoitteeseen, mikä jäsenrekisteriin on ilmoitettu. Jos sinulta puuttuu koodi, saat sen jäsensihteeriltä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisää tietoa Ojangon alueen ulkokenttien kenttien käytöstä.