Tulevat kokeet

29.8.2020 klo 10, tuomari Susa Berghäll, tarkemmat tiedot Virkussa.

Huom! Kilpailujen tarkempi luokkakohtainen aikataulu selviää vasta ilmoittautumisajan jälkeen.

Tulokset

Meillä on käytössä SPKL -tulospalvelu http://tulospalvelu.virkku.net/

Tapahtumatietoja Facebook -sivulta https://www.facebook.com/pg/HSKHry/events/

Kilpailupaikka

Hallikilpailut pidetään Agria Eläinvakuutus Areenalla osoitteessa Pitkäsuonkuja 6, Vantaa (ajo-ohje http://www.ojanko.fi/ajo-ohje). Agria Eläinvakuutus Areena on lämmitetty sisähalli (noin +10 astetta), jossa alustana on kumirouhetekonurmimatto.
 
Hallin pohjakuvat erityyppisissä kokeissa.
 
Ulkokilpailut pidetään Ojangon koiraurheilukeskuksen ulkokentillä, osoitteessa Pitkäsuonkuja 6, Vantaa (ajo-ohje www.ojanko.fi). Huomioithan, että viereisillä kentillä on agilityä samanaikaisesti. Kentillä on väliaidat, ja pohjana on kivituhka.

Paikalla buffet (käteinen, korttimaksu ja MobilePay) ja sisävessat.

Pidäthän koirat kytkettyinä alueella!

Ihan koirienne oman turvallisuuden takia, pidäthän koirat kytkettyinä alueella! Muutamia läheltä piti -tilanteita on jo sattunut, kun koira on vapaasti lähtenyt vähän pidemmälle autosta! Olisi kauheaa, jos jotain sattuisi!

Ja muistathan, että alueella on 20 km:n nopeusrajoitus!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan noudattamalla Virkussa olevia ohjeita kokeeseen ilmoittautumisesta. Ilmoittautuminen ja tiedustelut vain sähköpostitse.
 
Kokeeseen osallistuminen edellyttää SPKL-lisenssiä. Tutustu lisenssi vaatimuksiin ja hankintaan tarkemmin täältä.
 

Numeroliivit

Kisoissa käytössä numeroliivit. Pidäthän liivisi puhtaana ja palautathan sen kisojen lopuksi. Saat kisakirjasi numeroliiviä vastaan. Mikäli unohdat palauttaa liivisi, postita se heti: Mari Hansi, Hevoshaantie 5 C 3, 01200 Vantaa. Palauttamattoman liivin hinta 50 euroa.

Kokeesta poisjääminen

Ilmoitathan äkillisestä poisjäännistä sähköpostilla ennen kisapäivää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  ja kisapäivänä tekstiviestillä sinulle lähetetyssä kisakirjessä mainittuun puhelinnumeroon.

Kisamaksujen palautukset:
Kilpailumaksu palautetaan hyväksyttävästä syystä poisjäännistä.  
Hyväksyttäviä syitä ovat: tuomarin jääviys, koiran kiima (osoitetaan vapaamuotoisella juoksutodistuksella), ohjaajan tai koiran sairaus (osoitetaan lääkärin/eläinlääkärin todistuksella, kuolemantapaus lähipiirissä.

Toimintaohje:
1. Täytä kisamaksujen palautuslomake. 
Linkki lomakkeeseen (Excel-lomake): http://www.hskh.net/images/Talous/Kisamaksunpalautus_toko.xls
2. Toimita kuitti kisamaksusta, täytetty lomake ja lääkärin- tai juoksutodistus sähköpostilla HSKH:n tilitoimistoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Otsikoi viesti nimellä: HSKH Kisamaksun palautus. 

Ensimmäistä kertaa kisaaminen

Jos kisaat ensimmäistä kertaa ja koirallasi ei ole kilpailukirjaa, voit ostaa sen kilpailupaikalta. Jätä koirasi rekisteritodistus ja uusi kilpailukirja ilmoon. Tuomari varmentaa kirjan ennen luokkasi alkua.
 

Tuomarina tai toimihenkilönä kokeissa

Yhdistyksen ulkopuolisille tuomareille ja toimihenkilöille maksetaan korvaus kulloinkin voimassaolevan ohjeistuksen mukaan.
 
 

HSKH:n jäsen talkoolaisena kokeissa

Kokeeseen haetaan talkoolaisia sähköpostijakelulla ja fb -ryhmässä. Lue tarkemmin kohdasta Yhdistys>Jäsenyys 

TEHTÄVÄT TOKOKISOISSA