Tervetuloa HSKH:n agilityleirille aurinkoiseen Ojankoon 23.-24.7.2016!
 
Patrician luennolle on vielä tilaa! Ilmoittaudu tästä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa nopeasti oma paikkasi!

Kouluttajina
Jouni Orenius
Leena Inkilä
Iina Asunta
Treenit ovat säästä riippuen joko ulkokentillä tai Racinel Areenalla ja luennot Racinel Areenan kahviossa. Treeneissä on 4 koirakkoa/1.5t ryhmä. Mukaan voi lähteä kaikkiin treeneihin minkä tasoisen koiran kanssa vaan, kunhan rokotukset ovat kunnossa. 

Luennot

Lauantaina 23.7.2016 klo 12.15-14.30
Jirka Vierimaa: Treenikupla

Onnistunut harjoitus on yhteistyötä, asennetta ja tarkkuutta, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Mitä tehdä, kun koiran viretila nousee, laskee tai aaltoilee hallitsemattomasti harjoitustilanteen aikana? Miten onnistunut harjoitus suunnitellaan, miten virheisiin varaudutaan ja mitä niille tehdään?
Luento perustuu erään laajemman käyttäytymistieteellisen analyysimallin yksinkertaistettuun osaan, joka on saanut koiraharrastajien parissa lempinimekseen treenikupla. Treenikupla on oppimisen sujuvuutta kuvaava lähestymistapa, jonka alkuperä liittyy agilityn este- ja ratasuoritusten kouluttamiseen sekä siirtymätilanteisiin, kuten tauolta lähtöön yhdessä liikkumisen. Nykyisin treenikuplaa käytetään ja tavoitellaan kaikissa positiivisen vahvistamisen tekniikoissa tavoitteesta riippumatta.
Luennon aikana esitellään sujuvan oppimisen periaatteet, jotka voidaan nähdä omin silmin jokaisen toiston aikana. Treenikuplaa lähestytään niin harjoituksen suunnittelun, seurannan kuin laajan soveltamisenkin kautta. Periaatteet ovat yksinkertaiset ja näkyvät kaikkialla, joten niiden siirtäminen kaikenlaisiin käytännön harjoituksiin onnistuu yllättävän helposti.

Sunnuntaina 24.7.2016 klo 12.15-14.30
Patricia Hirn : Agilityä harrastavan koiran fyysiset vaatimukset ja lihashuolto

Hinnat
Jäsenille: 25 euroa/treeni, 15 euroa/luento ja 8 euroa/lounas
Ulkopuolisille: 30 euroa/treeni, 18 euroa/luento ja 8 euroa/lounas

Leiri facebookissa

Leirin aikataulu
Uusi leirin aikataulu

Lisätietoa
minna.ahola(at)hskh.net