Ojangon portti ja aidan sähkölukitus

Ojangon portti

Ojangon portti on lukittuna harjoitteluryhmien ulkopuolisena aikana. Pyrimme lukitsemisella välttämään alueella muuten mahdollista ilkivaltaa.

Portti on lukittava päivän viimeisten treenien jälkeen ja esim. viikonloppuisin. Jokainen avaimen haltija on vastuussa portin sulkemisesta. Periaate on: jos avaat portin, huolehdit että se tulee myös lukittua joko sinun tai jonkun muun henkilön toimesta.

Harrastajat huomioittehan, että autot jätetään portin sisäpuolelle omalla vastuulla! Jos sinulla ei ole avainta huolehdi itse siitä, että et jää portin sisäpuolelle. Tarkoituksena on että alue jää lukituksi ja siksi koulutusohjaajat eivät voi jättää porttia auki lähtiessään. Lajien yhteyshenkilöt tiedotattehan asiasta omille harrastajillenne.

HSKH:n avaimet porttiin
Ojangon porttiin käy HSKH:n avain.
Avaimen saavat erillisestä pyynnöstä kouluttajina toimivat henkilöt sekä aktiivisesti HSKH:n toiminnassa mukana olevat jäsenet.
Avaintiedustelut: Asko Salmi, asko.salmi(at)gmail.com

Avain luovutetaan maksua vastaan.

Aidan sähkölukot

Ojangon treenikenttien aidan sähkölukkojen koodi vaihdetaan vuosittain, yleensä toukokuussa. Lukkojen uusi koodi toimitetaan sähköpostitse jäsenmaksun maksaneille jäsenille siihen osoitteeseen, mikä jäsenrekisteriin on ilmoitettu.

Lisää tietoa Ojangon alueen ulkokenttien kenttien käytöstä.

Olet tässä: Etusivu Ojanko Portti ja lukitus