Ojangon kenttäjako ja aikataulut

Ojangon kenttäjako

 

kenttäjako13

 

Agilityn harjoitusvuorot kesäkaudella 2013

 Toko harjoitusvuorot

Pk-kentän harjoitusvuorot (päivitetään pian)

Tapahtumavaraukset

Huom! Lauantaisin 19-21, sekä sunnuntaisin klo 14.45-15.45 pk-kentällä saatetaan ampua starttipistoolilla muutamia laukauksia harjoitusten aikana.

Muistattehan, että Ojangon koiraurheilukeskus on tarkoitettu vain HSKH:n ja BATin jäsenten käyttöön.

*** PORTTIEN AVAINKOODIA EI SAA LUOVUTTAA YHDISTYKSEN ULKOPUOLISILLE! ***

Yhdistyksen hallitus, lajijaosten vastuuhenkilöt ja lajien koulutusohjaajat valvovat yhdistyksen toimintaperiaatteiden toteutumista ml. Ojangon koiraurheilukeskuksen käyttöä. Yhdistyksen toimintaan liittyvät epäselvyydet ja erimielisyydet ratkaisee viime kädessä yhdistyksen hallitus koulutusohjaajan tai yksittäisen jäsenen kirjallisesta pyynnöstä.

HSKH:n jäsenillä on mahdollisuus tuoda Ojankoon yhdistyksen ulkopuolinen henkilö treenaamaan kaveritreenimaksulla 5 € / ilta.

Kaveritreenaajien tulee harjoitella aina yhdessä HSKH:n jäsenen kanssa ja noudattaa yhdistyksen sääntöjä ja toimintaperiaatteita. HSKH:n toimintaperiaatteiden mukaisesti kaikilla koulutusohjaajina toimivilla on oikeus tarkastaa Ojangon koiraurheilukeskuksen alueella harjoittelevalta yhdistyksen jäsenyys tai voimassaoleva muu harjoitteluoikeus.

Kaveritreenimaksu tulee olla maksettu ENNEN treenausta, ja harjoitteluoikeus PITÄÄ PYSTYÄ todistamaan treenitilanteessa maksukuittia näyttämällä.

MAKSUTIEDOT:

  • summa: 5 € / ilta
  • tilinumero: FI86 1504 3007 2001 50 / HSKH ry
  • viitenumero: 11581
Olet tässä: Etusivu Ojanko Kenttäjako ja aikataulut