Ojangon kenttäjako ja kentän käyttäminen

 Ojangon ulkokentat 2016

 

 

Muistathan, että Ojangon koiraurheilukeskuksen HSKH-alue on tarkoitettu vain HSKH:n jäsenten käyttöön. Alua löytyy osoitteesta Pitkäsuontien 6 Vantaa.

***OVIEN AVAINKOODIA EI SAA LUOVUTTAA YHDISTYKSEN ULKOPUOLISILLE! ***

Lisää tietoa Ojangon lukituksesta ja avaimista sekä avainkoodista.

KAVERITREENIMAKSU

HSKH:n jäsenillä on mahdollisuus tuoda Ojankoon yhdistyksen ulkopuolinen henkilö treenaamaan kaveritreenimaksulla 5 € / vrk.

Kaveritreenaajan tulee harjoitella aina yhdessä HSKH:n jäsenen kanssa ja noudattaa yhdistyksen sääntöjä ja toimintaperiaatteita. 

Kaveritreenioikeus koskee vain treenausta yhdessä HSKH:n jäsenen kanssa Ojangon ulkokentillä. Treenatessa kenellekään ei makseta mitään eikä kukaan saa tilaisuudesta rahanarvoista etuutta. HSKH:n jäsenet voivat ostaa kouluttajia kouluttamaan ja treenata tällä tavoin ulkokentällä ohjatuissa koulutuksissa, mutta tämä oikeus ei koske kaveritreenimaksulla treenaavia.

Kaveritreenimaksu tulee olla maksettu ENNEN treenausta, ja harjoitteluoikeus PITÄÄ PYSTYÄ todistamaan treenitilanteessa maksukuittia näyttämällä.

MAKSUTIEDOT

  • summa: 5 € / vrk
  • tilinumero: FI86 1504 3007 2001 50 / HSKH ry
  • viitenumero: 11581

HSKH:n toimintaperiaatteiden mukaisesti kaikilla koulutusohjaajina toimivilla on oikeus tarkastaa Ojangon koiraurheilukeskuksen alueella harjoittelevalta yhdistyksen jäsenyys tai voimassaoleva muu harjoitteluoikeus, esimerkiksi kaveritreenimaksu.