HSKH TOKO, Rally, Koiratanssi Koulutustoimikunnan järjestämät koulutukset ja tapahtumat

Harjoittelupaikka

Harjoitukset pidetään talvikaudella (loka-huhtikuussa) hallissa Agria Eläinvakuutus Areenalla osoitteessa Pitkäsuonkuja 6, Vantaa (ajo-ohje). Agria Eläinvakuutus Areena on lämmitetty sisähalli (noin +10 astetta), jossa alustana on kumirouhetekonurmimatto. Viereisillä kentillä on agilityä samanaikaisesti.
Hallin pohjakuva

Harjoitukset pidetään kesäkaudella (touko-syyskuussa) Ojangon koiraurheilukeskuksen ulkokentillä, osoitteessa Pitkäsuonkuja 6, Vantaa (ajo-ohje). Kentillä on väliaidat, ja pohjana on kivituhka. Viereisillä kentillä on agilityä samanaikaisesti.

Toko koulutukset

HSKH järjestää kurssimuotoisia TOKO -koulutuksia ympäri vuoden kaikentasoisille koirakoille aloittelijoista arvokisoissa kilpaileville. Ajoittain järjestetään yksittäisiä koulutustapahtumia, joissa etusija on kouluttajille ja TOKO tehoryhmässä harjoitteleville.
 
TOKO harjoitukset järjestetään ulkokaudella toukokuusta syyskuuhun Ojangon koiraurheilukeskuksen kivituhkapohjaisilla ulkokentillä. Talvikauden harjoitukset järjestetään sisähallissa. Kaikissa koulutuksissa saattaa viereisellä kentällä olla agilityn harjoittelua.
 
Koulutuksiin otetaan vain jäseniä. Ryhmässä treenaaminen edellyttää osallistumista HSKH:n toimintaan suorittamalla talkoovelvoite 20 tuntia/vuodessa (velvoitteen voi suorittaa missä tahansa HSKH:n kisoissa/talkoissa/tapahtumissa/oheistöissä, joista kirjataan talkootunteja). Hakijoita TOKO-kursseille on yleensä enemmän kuin kurssipaikkoja, mistä johtuen vain osa hakijoista saa paikan, joten jäsenyys ei automaattisesti takaa paikkaa. Ryhmiinsijoittamisjärjestys näkyy alhaalta linkistä.
 
Koulutusohjaaja on oikeus poistaa treeniryhmästä muille vaarallinen koirakko (esim. jos koira käy toisen koiran tai ihmisen kimppuun). Koulutusohjaajalle tulee ilmoittaa mahdollisista poissaoloista. Jos jää harjoituksista pois toistuvasti (esim. 2-3 kertaa) ilmoittamatta, menettää treenipaikan. Treeniryhmässä harjoittelevan on suotavaa edustaa HSKH:ta kokeissa ja kilpailuissa.
 
Kurssihakuja on 3 kertaa vuodessa; kesän ulkokaudelle, syksyn ja kevään hallikaudelle. Näistä tiedotetaan jäsenille sähköpostijakelulla ja fb -ryhmässä. Lue jäseneksi liittymisestä kohdasta Yhdistys>Jäsenyys 
 
Yhdistyksen TOKO -kouluttajien kiinnostus ja halu kouluttamiseen mahdollistaa kurssien järjestämisen. Heille kouluttaminen on iloinen harrastus, kuten koulutettaville, joten vaalithan omalla toiminnallasi hyvää ilmapiiriä kursseilla ja muissa tapahtumissa.

Yksittäiset normaaliryhmien lisäksi järjestettävät teemakoulutukset

Teemakoulutukset on yhteisnimitys kaikille koulutustoimikunnan normaaliryhmien lisäksi järjestämille koulutuksille, luennoille, liikkurointitunneille jne.

Koulutuksista tiedotetaan Facebook-ryhmässä HSKH Toko, Rally-toko, Koiratanssi (yhdistyksen jäsenille) sekä postituslistalla Toko, Rally-toko ja koiratanssi (kts liittyminen kohdasta http://www.hskh.net/index.php/yhdistys/jasenlomake).

Avaamme ilmoittautumisen ennalta ilmoitettuna päivänä tai erikoistapauksissa heti julkaisusta, jos esimerkiksi koulutus on poikkeuksellisesti järjestetty nopealla aikataululla.

Ilmoittautuminen on sitova sen jälkeen kun paikka on varmistunut. Mikäli et jostain syystä pääse koulutukseen paikan voi myydä Facebook-ryhmässä HSKH Toko, Rally-toko, Koiratanssi (yhdistyksen jäsenille).

Ilmoitamme sähköpostilla ilmoittautumisajan päätytyttyä pääsitkö ryhmään (muutaman päivän tai viimeistään noin viikon kuluessa).