Rally-Toko on hauska sekoitus tokoa, agilitya ja koiratanssia. Rally-Tokon rata koostuu erilaisista tehtäväkylteistä, jotka suoritetaan määrätyssä järjestyksessä. Kylttejä on radasta riippuen 10 - 20. Tehtävät koostuvat esimerkiksi suunnanmuutoksista, eri asennoista ja niiden vaihtamisesta. Vaativuustaso ja radan pituus kasvavat luokan mukaan.
 
Rally-Tokossa on 4 luokkaa; ALO (alokas), AVO (avoin), VOI (voittaja) ja MES (mestari). Alokasluokan radat suoritetaan koiran ollessa kytkettynä, ylemmissä luokissa rata suoritetaan koira vapaana. Kilpaileminen alkaa ALO-luokasta, josta noustaan ylempiin luokkiin suorittamalla luokassaan kolme vähintään 70/100p. tulosta (tulokset kahdelta eri tuomarilta). Arvokisoihin , kuten SM -kilpailuihin pääsee mukaan edustamaan HSKH:ta joukkueessa myös alempien luokkien koirakot.
 
Alkeisopetuksessa keskitytään koiran ja ohjaajan iloiseen yhteistyöhön ja perustottelevaisuuteen. Koirakon edistyessä harjoitellaan kylttien ja ratojen liikesarjoja luokkien vaatimuksien mukaisesti.
 

Yhteystiedot 

Kilpailut 

Koulutukset

 

Ajankohtaista 

 
Ajankohtaisista asioista ja tapahtumista löytyy tietoa Hakunilan Seudun Koiraharrastajat HSKH Facebook -ryhmässä https://www.facebook.com/HSKHry/ ja jäsenille postituslistalla ja Facebook-ryhmässä, lue lisää sivulta http://hskh.net/index.php/yhdistys/jasenlomake