Harjoittelemme Ojangon Koiraurheilukeskuksessa. Kesäisin koulutustoiminta keskittyy ulkokentille ja talvikaudella Agria Eläinvakuutus Areenalla.

Agilityn harjoitusvuorot: Ulkokausi 2019

Ajat, jotka eivät ole HSKH:n koulutusryhmille varattuja, ovat HSKH:n jäsenten omatoimisessa käytössä.

Ojangon kenttäjako

Ojangon ulkokentat 2016

KAVERITREENIMAKSU

HSKH:n jäsenillä on mahdollisuus tuoda Ojankoon yhdistyksen ulkopuolinen henkilö treenaamaan kaveritreenimaksulla 5 € / vrk.

Kaveritreenaajan tulee harjoitella aina yhdessä HSKH:n jäsenen kanssa ja noudattaa yhdistyksen sääntöjä ja toimintaperiaatteita. 

Kaveritreenioikeus koskee vain treenausta yhdessä HSKH:n jäsenen kanssa Ojangon ulkokentillä. Treenatessa kenellekään ei makseta mitään eikä kukaan saa tilaisuudesta rahanarvoista etuutta. HSKH:n jäsenet voivat ostaa kouluttajia kouluttamaan ja treenata tällä tavoin ulkokentällä ohjatuissa koulutuksissa, mutta tämä oikeus ei koske kaveritreenimaksulla treenaavia.

Kaveritreenimaksu tulee olla maksettu ENNEN treenausta, ja harjoitteluoikeus PITÄÄ PYSTYÄ todistamaan treenitilanteessa maksukuittia näyttämällä.

MAKSUTIEDOT

  • summa: 5 € / vrk
  • tilinumero: FI86 1504 3007 2001 50 / HSKH ry
  • viitenumero: 11581

HSKH:n toimintaperiaatteiden mukaisesti kaikilla koulutusohjaajina toimivilla on oikeus tarkastaa Ojangon koiraurheilukeskuksen alueella harjoittelevalta yhdistyksen jäsenyys tai voimassaoleva muu harjoitteluoikeus, esimerkiksi kaveritreenimaksu.