Tervetuloa Orijen agikisoihin Vantaan Ojankoon
  
Kisapaikka 
Agria Eläinvakuutus Areena, Pitkäsuonkuja 6, Vantaa. Kilpailut käydään kahdella kentällä. 
On mahdollista, että kisajärjestelyihin joudutaan tekemään muutoksia koronarajoituksista johtuen. Tällöin osa radoista tai kaikki radat saatetaan järjestetää ulkokentillä ja myös luokkajärjestykset saattavat tästä syystä muuttua.
 
Paikalla kahvio (käteinen, korttimaksu ja MobilePay).
 
Tuomarit 
Mika Kangas ja Sari Mikkilä

La 26.9.2020 3 x 3-luokka
A agility
B hyppy
C agility   
 
Su 27.9.2020 3 x 1-ja 2-luokka
D agility
E hyppy
F agility
 
Seuraa tiedotusta
Kisat Facebookissa

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 20.9.2020 Sagin kilpailu- ja tulosjärjestelmässä.
 
Osallistumismaksut
Yksilökisojen 1. startti 15€ ja saman talouden seuraavat startit 12€. HSKH:ta edustavat 10€/startti. Eli esim. kolme starttia maksaa yhteensä 39€ ja HSKH:n edustajalle 30€.
Tilitiedot: IBAN FI86 1504 3007 2001 50, viite: 11002, SWIFT/BIC NDEAFIHH.
Meillä käyvät maksuna Smartum, Virikekulttuuri, Sporttipassi ja TYKY. Katso tästä ohjeet maksamiseen.
 
Mittaustodistus
Jos koirallasi ei ole mittaustodistusta, ilmoita se mitattavaksi tällä lomakkeella: ilmoittautuminen mittaukseenIlmoittautumisaika mittaukseen päättyy samaan aikaan kuin kisaan ilmoittautuminen ja ainoastaan kisoissa kisaavat etukäteen ilmoitetut koirat mitataan. Mittauksia tehdään sunnuntaina, tarkempi aikataulu löytyy kisakirjeestä. Huomioithan, että mittauksessa voi olla vain yksi henkilö koiran kanssa.
  
Ajo-ohjeet kisapaikalle 
Agria Eläinvakuutus Areena, Pitkäsuonkuja 6, Vantaa, Ajo-ohje
Jos tulet Kehä III:sta lännestä, valitse liittymä 52 "Länsimäki/Vaarala". Ensimmäisessä liikenneympyrässä käänny vasemmalle ja aja Kehä III:n ali. Toisessa liikenneympyrässä aja suoraan Pitkäsuonkujalle. Seuraa viittoja "Agria Eläinvakuutus AREENA" ja "Ojangon Koiraurheilukeskus".
Jos tulet Kehä III:sta idästä, valitse liittymä 53 "Länsimäki/Vaarala" ja pysy oikealla kunnes saavut liikenneympyrään. Käänny liikenneympyrästä vasemmalle Pitkäsuonkujalle. Seuraa viittoja "Agria Eläinvakuutus AREENA" ja "Ojangon Koiraurheilukeskus".
 
Kysyttävää? 
Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Numeroliivit
Kisoissa on käytössä numeroliivit. Pidäthän liivisi puhtaana ja palautathan sen kisojen lopuksi. Mikäli unohdat palauttaa liivisi, postita se heti osoitteeseen: Mari Hansi, Oritie 4 B 15, 01200 Vantaa. Palauttamattoman liivin hinta 50 euroa.
 
Poissaolot
Mikäli et pääsekään kisaamaan, ilmoitathan asiasta mahdollisimman pian sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelinnumeroon 050 400 1148. Kisapäivänä poissaolojen ilmoitus vain puhelimitse. Katso tästä ohje poissaolon ilmoittautumiseen ja kisamaksun palauttamiseen.
   
Uudessa kokoluokassa kisaaminen
Muistathan, että jos haluat kisata uusissa kokoluokissa, pitää uusi säkäluokka olla lisättynä koiran tietoihin. Katso Sagin ohjeesta, miten lisäys tehdään.
 
Työntekijät
Ilmoittautumislomake tulossa
 
Myyntipaikat
Mikäli olet kiinnostunut tapahtumiemme sponsoroinnista tai myyntipaikasta, ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

Edellisten agilitykilpailuiden tulokset ja kuvia

HSKH:n tulevat agilitykilpailut

Poissaolon sattuessa ilmoitathan asiasta heti sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelinnumeroon 050 400 1148.

Kisamaksujen palautukset (koskee vain virallisia agilitykilpailuja)
1. Täytä kisamaksuje palautuslomake.
Linkki lomakkeeseen (Excel-lomake): 
http://www.hskh.net/images/Talous/Kisamaksunpalautus_agility.xls
2. Toimita kuitti kisamaksusta, täytetty lomake ja lääkärin- tai juoksutodistus sähköpostilla HSKH:n tilitoimistoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Otsikoi viesti nimellä: HSKH Kisamaksun palautus.

Kisamaksu palautetaan vain, jos mukana on lääkärintodistus tai juoksutodistus.

 

Mukana menossa  
 

KCM koivukyla