Tervetuloa HSKH:n Huhtikisoihin Agria Eläinvakuutus Areenalle Vantaan Ojankoon! 
 
 
Kisapaikka
Agria Eläinvakuutus Areena (entinen Racinel Areena), Pitkäsuonkuja 6, Vantaa
 
Tuomareina Anders Virtanen ja Petteri Kerminen

Kisat ovat kahdella kentällä, yksi rata kerrallaan.
 
Lauantaina 21.4.2018
A agilityrata luokat 3
B agilityrata luokat 3
C agilityrata luokat 3
 
Sunnuntaina 22.4.2018
D agilityrata luokat 1, 2
E agilityrata luokat 1, 2
F hyppyrata luokat 1, 2
 
Sunnuntaina 22.4. virallisten kisojen lopuksi järjestetään epäviralliset agilitykilpailut! Katso lisätietoa alta.
 
Kisoissa paikalla kuvaaja Jani Sorsa. Koiran muotokuvaus on ilmainen. Saat esikatselukuvat sähköpostiisi, josta voit valita editoitavat kuvat. Ensimmäinen editoitu kuva 40,- ja toinen sekä sitä seuraavat kuvat 20,- /kpl. Arvomme kisaajien kesken kuvauslahjakortin!
 
 
 
Ensimmäistä kertaa kisaaminen
Jos kisaat ensimmäistä kertaa 1-luokassa ja koirallasi ei ole mittaustodistusta, täytä valmiiksi väliaikaiseen mittaustodistukseen koiran ja omistajan tiedot. Väliainen mittaustodistus löytyy SAGIn sivuilta. Ota täytetty väliaikainen mittaustodistus kisapaikalle mukaan printtinä tai lähetä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. -sähköpostiin viimeistään lauantaina 21.4. klo 15.00.
 
Uudessa kokoluokassa kisaaminen
Muistathan, että jos halua kisata uusissa kokoluokissa, pitää uusi säkäluokka olla lisättynä koiran tietoihin. Katso Sagin ohjeesta miten lisäys tehdään.
 
Lisätietoa
 
Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 15.4.2018. Ilmoittaudu Sagin uudessa kilpailu- ja tulosjärjestelmässä.
Mikäli ilmoittautumisessa Kitun kautta on ongelmaa, ilmoittaudu Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. -osoitteeseen. Mainitse viestissä maksuviite, oma nimi, seura, lisenssinumero, koiran tiedot, rekisterinumero, virallinen nimi, kutsumanimi ja rotu.
 
Työntekijät
Yhteydenotot Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Osallistumismaksut
Yksilökisojen 1. startti 15 euroa, saman talouden 2. startti jne 12 euroa, HSKH:ta edustavat 10 euroa. Eli esim. kolme starttia maksaa yhteensä 39 euroa ja HSKH:n edustajalle 30 euroa.
Tilitiedot: IBAN FI86 1504 3007 2001 50, viite: 11002, SWIFT/BIC NDEAFIHH.
Meillä käyvät maksuna Smartum,Virikekulttuuri,Sporttipassi ja TYKY. Katso tästä ohjeet maksamiseen.
 
Ajo-ohjeet kisapaikalle
Agria Eläinvakuutusareena, Pitkäsuonkuja 6, Vantaa, Ajo-ohje
Valitse Kehä III:lla liittymä 52 "Länsimäki/Vaarala" ja seuraa viittoja "Agria Eläinvakuutus AREENA" ja "Ojangon Koiraurheilukeskus". Paikalla runsas buffa kahviossa ja sisävessat.
 
Myyntipaikat
Oletko kiinnostunut tapahtumiemme sponsoroinnista tai myyntipaikasta? Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.!
 
Numeroliivit
Kisoissa käytössä numeroliivit. Pidäthän liivisi puhtaana ja palautathan sen kisojen lopuksi. Saat kisakirjasi numeroliiviä vastaan. Mikäli unohdat palauttaa liivisi, postita se heti: Mari Hansi, Hevoshaantie 5 C 3, 01200 Vantaa. Palauttamattoman liivin hinta 50 euroa.
 
Poissaolot
Poissaolon sattuessa ilmoitathan asiasta heti sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelinnumeroon 050 400 1148. Kisapäivänä poissaolojen ilmoitus vain puhelimitse. Katso tästä ohje poissaolon ilmoittautumiseen ja kisamaksun palauttamiseen.
 
Kysyttävää?
Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

Agilityepikset sunnuntaina 22.4.2018

Virallisten kisojen jälkeen järjestetään agilityepikset! Järjestäjänä on HSKH:n flyballtiimi, Flying Finns, joka matkaa Puolassa 24.-26.8.2018 järjestettäviin Euroopan mestaruuskilpailuihin ja kartuttaa epiksillä kisamatkakassaansa. Epikset järjestetään Agria Eläinvakuutus Areenalla HSKH:n virallisten kisojen jälkeen, aikataulu vahvistuu kisaviikolla.

Tuomarit: Martti Salonen (kisaavat), Susanna Turtiainen (supermöllit), putkirallin tuomari vahvistuu myöhemmin.

Kilpailuluokat: putkiralli (rataantutustuminen noin 30 min välein, ikäraja 10 kk), supermöllit (vain hyppyjä ja putkia, ikäraja 12 kk, veteraanit yli 10 vuotta kisaavat omassa luokassaan, rimat 10-20-30) ja kisaavat (kisasäännöin 2. luokan agirata, ikäraja 18 kk, rimakorkeudet 20,25,35,45, 55 cm). Sama koira saa kisata kaikissa luokissa (virallisesti kisanneet koirat voivat päästä palkinnoille vain kisaavissa). Säkäjärjestys kisaavilla maxi/pikkumaxi - mini/pikkumini - medi ja supermölleillä: mini - medi - maxi.

Palkinnot: Royal Canin Finland. Joka säkäluokasta palkitaan kolme parasta koirakkoa. Putkirallissa palkitaan 5 parasta koirakkoa.

Starttien hinnat:

Ennakkoilmo: 6 €/startti ja 2 starttia 10 €

Paikanpäällä: 7 €/startti ja 2 starttia 12 €

Putkiralli: kaksi starttia 5 € (ennakkoon samalle koiralle).

Lisästartit paikan päällä 5 €, putkiralliin 4 €. Voit ottaa niin monta starttia kuin haluat. Paras tulos jää voimaan. Paikan päällä voi startit maksaa myös Mobilepaylla. Huom. Ennakkoon maksettuja kisailmoittautumismaksuja emme palauta.

Ennakkoilmoittautuminen tästä linkistä 21.4. klo 21 asti.

Epikset Facebookissa.

 

 

Edellisten agilitykilpailuiden tulokset ja kuvia

HSKH:n tulevat agilitykilpailut

 

Poissaolon sattuessa ilmoitathan asiasta heti sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelinnumeroon 050 400 1148.

Kisamaksujen palautukset (koskee vain virallisia agilitykilpailuja)
1. Täytä kisamaksuje palautuslomake.
Linkki lomakkeeseen (Excel-lomake): 
http://www.hskh.net/images/Talous/Kisamaksunpalautus_agility.xls
2. Toimita kuitti kisamaksusta, täytetty lomake ja lääkärin- tai juoksutodistus sähköpostilla HSKH:n tilitoimistoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Otsikoi viesti nimellä: HSKH Kisamaksun palautus.

Kisamaksu palautetaan vain jos mukana on lääkärintodistus tai juoksutodistus.

 

Mukana menossa  
 
  racinel logo                               
 
                  
 
 
KCM koivukyla