Tervetuloa agilityn Huhtikisoihin Vantaan Ojankoon
 
Tuomarit 
Tuomareina Anne Savioja & Laura Mättö
 
Kisapaikka 
Agria Eläinvakuutus Areena (Pitkäsuonkuja 6, Vantaa). Ajoreitti hallille on liikenneympyrästä, viitat "Agria Eläinvakuutus areena" ja "Ojangon Koiraurheilukeskus". Paikalla kahvio (maksutapana käteinen, korttimaksu ja MobilePay).
 
Käytännön järjestelyistä Tarkentuu lähempänä ko. tapahtumaa
 • Kisat käydään yhdellä kentällä. Tämä mahdollistaa kisaajille kisojen katsomisen hallissa ja turvavälien pitämisen.
 • Vallitsevan tilanteen vuoksi kisapaikalle ei saa tulla ylimääräistä yleisöä.
 • Kaikkien kisaajien tulee käyttää hallissa ollessaan kasvomaskia. Jos maskia ei voi käyttää terveyssyistä, myös visiirin käyttö hyväksytään. Ainoastaan suoritusvuorossa oleva ohjaaja sekä seuraavat kolme ohjaajaa voivat olla hallissa ilman maskia siihen osoitetulla odotusalueella.
 • Häkkejä voi tuoda sisälle halliin, sieltä löytyy turvavälein varustettu häkkialue.
Seuraa tiedotusta
Kisat Facebookissa

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 12.4.2021 Sagin kilpailu- ja tulosjärjestelmässä.
 
Osallistumismaksut
Yksilökisojen 1. startti 15€ ja saman talouden seuraavat startit 12€. HSKH:ta edustavat 10€/startti. Eli esim. kolme starttia maksaa yhteensä 39€ ja HSKH:n edustajalle 30€.
Tilitiedot: IBAN FI86 1504 3007 2001 50, viite: 11002, SWIFT/BIC NDEAFIHH.
Meillä käyvät maksuna Smartum, Virikekulttuuri, Sporttipassi ja TYKY. Katso tästä ohjeet maksamiseen.
 
Mittaustodistus
Jos koirallasi ei ole mittaustodistusta, ilmoita se mitattavaksi tällä lomakkeella: ilmoittautuminen mittaukseenIlmoittautumisaika mittaukseen päättyy samaan aikaan kuin kisaan ilmoittautuminen ja ainoastaan kisoissa kisaavat etukäteen ilmoitetut koirat mitataan. Mittauksia tehdään sunnuntaina, tarkempi aikataulu löytyy kisakirjeestä. Huomioithan, että mittauksessa voi olla vain yksi henkilö koiran kanssa.
 
Numeroliivit
Kisoissa on käytössä numeroliivit. Pidäthän liivisi puhtaana ja palautathan sen kisojen lopuksi. Mikäli unohdat kisoissa palauttaa liivisi, postita se mahdollisimman pian osoitteeseen: Mari Hansi, Hevoshaantie 5 C 3, 01200 Vantaa. Palauttamattoman liivin hinta 50 €.
 
Poissaolot
Ilmoitathan poissaolosta mahdollisimman pian sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelinnumeroon 050 400 1148. Kisapäivänä poissaolojen ilmoitus vain puhelimitse. Katso tästä ohje poissaolon ilmoittautumiseen ja kisamaksun palauttamiseen.
   
Uudessa kokoluokassa kisaaminen
Muistathan, että jos haluat kisata uusissa kokoluokissa, pitää uusi säkäluokka olla lisättynä koiran tietoihin. Katso Sagin ohjeesta, miten lisäys tehdään. 
 
Kisakirja
Hanki ja vahvistuta uusi kisakirja, mikäli nykyiseen kisakirjaasi on tehty sinne kuulumattomia merkintöjä (esimerkiksi lisätty itse tuloksia tms.).
 
Seuran työntekijät:
Ilmoittautumislinkki tulossa myöhemmin
 
Kysyttävää? 
Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Myyntipaikat
Mikäli olet kiinnostunut tapahtumiemme sponsoroinnista tai myyntipaikasta, ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

Ohje turvalliseen osallistumiseen

 • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Pese kädet usein, ja käytä käsidesiä. Jos yskittää, yski hihaan.

 • Pidä vähintään 1-2 m turvaväli muihin henkilöihin.

 • Edellytämme käyttämään kisapaikalla kasvomaskia (tai visiiriä) kisaamisen väliaikoina.

 • Älä saavu kisapaikalle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on hengitystieinfektion oireita kuten yskää, kurkkukipua, kuumetta, hengenahdistusta, lihaskipuja, vatsaoireita ja/tai päänsärkyä. 
 • Jokainen osallistuu kisaan omalla vastuullaan. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjä, kokeen, kilpailun tai testin toimihenkilöt tai ylituomari eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista.

 • Tuomari ja toimihenkilöt pitävät turvaetäisyyden muihin henkilöihin eivätkä kättele tapahtumassa ketään.

 • Mikäli annettuja ohjeita ei noudateta, tapahtumajärjestäjällä on oikeus poistaa henkilö kisapaikalta.

 • Suosittelemme THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöönottoa ennen kisaa.

Kisamaksujen palautukset (koskee vain virallisia agilitykilpailuja)
1. Täytä kisamaksuje palautuslomake.
Linkki lomakkeeseen (Excel-lomake): 
http://www.hskh.net/images/Talous/Kisamaksunpalautus_agility.xls
2. Toimita kuitti kisamaksusta, täytetty lomake ja lääkärin- tai juoksutodistus sähköpostilla HSKH:n tilitoimistoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Otsikoi viesti nimellä: HSKH Kisamaksun palautus.

Kisamaksu palautetaan vain, jos mukana on lääkärintodistus tai juoksutodistus. Emme kuitenkaan edellytä poissaolosta lääkärintodistusta, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on kisojen ajankohtana hengitystieinfektion oireita kuten yskää, kurkkukipua, kuumetta, hengenahdistusta, lihaskipuja, vatsaoireita ja/tai päänsärkyä. Tällöin vaihtoehtona kisamaksun korvaamiseksi on starttien siirto seuraaviin kisoihin tai kisamaksun palautus. 

Edellisten agilitykilpailuiden tulokset ja kuvia

HSKH:n tulevat agilitykilpailut

Mukana menossa  

 


 
 

KCM koivukyla