Tervetuloa HSKH:n Marraskisoihin Agria Eläinvakuutus Areenalle Vantaan Ojankoon!
 
 
Kisapaikka
Agria Eläinvakuutus Areena, Pitkäsuonkuja 6, Vantaa. Kilpailut käydään kahdella kentällä, yksi rata kerrallaan. Paikalla kahvio (maksutapa käteinen, korttimaksu ja MobilePay), sisävessat.
 
Tuomarit 
Jari Suomalainen ja Esa Muotka

La 16.11.2019 3 x 3-luokka
A agility
B hyppy
C agility   
 
Järjestys:
pmaxi/maxi ABC
pmini/mini/medi CBA
 
Esa Muotka aloittaa tuomaroinnin ja Jari Suomalainen jatkaa.

Su 17.11.2019 3 x 1-ja 2-luokka
D agility
E hyppy
F agility
 
Järjestys:
pmini/mini/medi - pmaxi/maxi, säkäluokat peräkkäin
 
1-luokka, tuomarina Jari Suomalainen
2-luokka, tuomarina Esa Muotka
 
Seuraa tiedotusta
Kisat Facebookissa 

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 10.11.2019 Sagin kilpailu- ja tulosjärjestelmässä. 
 
Osallistumismaksut
Yksilökisojen 1. startti 15 euroa, saman talouden 2. startti jne. 12 euroa. Kaikki viikonlopun startit (6 kpl) 66 euroa. HSKH:ta edustavat 10 euroa/startti. Eli esim. kolme starttia maksaa yhteensä 39 euroa ja HSKH:n edustajalle 30 euroa.
Tilitiedot: IBAN FI86 1504 3007 2001 50, viite: 11002, SWIFT/BIC NDEAFIHH.
Meillä käyvät maksuna Smartum, Virikekulttuuri, Sporttipassi ja TYKY. Katso tästä ohjeet maksamiseen.
 
Mittaustodistus
Jos koirallasi ei ole mittaustodistusta, ilmoittaudu mitattavaksi ennakkoon oheisella Sagin ilmoittautumislomakkeella: https://forms.gle/LATtwMnZdhfUdSnj8. Ilmoittautumisaika mittaukseen päättyy samaan aikaan kuin kisaan ilmoittautuminen ja vain etukäteen mittaukseen ilmoitetut koirat mitataan. Mittauksen aikataulu lukee kisakirjeessä. Ilmoittaudu kisapaikalla mitattavaksi vähintään 15 min. ennen mittauksen alkamista. Huolehdithan, että olet ajoissa paikalla! Jos koirasi mitataan ensimmäistä kertaa, mittauksesta veloitetaan Sagin mittausmaksu 10€.
 
Ajo-ohjeet kisapaikalle
Agria Eläinvakuutusareena, Pitkäsuonkuja 6, Vantaa, Ajo-ohje
Jos tulet Kehä III:sta lännestä, valitse liittymä 52 "Länsimäki/Vaarala". Ensimmäisessä liikenneympyrässä käänny vasemmalle ja aja Kehä III:n ali. Toisessa liikenneympyrässä aja suoraan Pitkäsuonkujalle. Seuraa viittoja "Agria Eläinvakuutus AREENA" ja "Ojangon Koiraurheilukeskus".
Jos tulet Kehä III:sta idästä, valitse liittymä 53 "Länsimäki/Vaarala" ja pysy oikealla kunnes saavut liikenneympyrään. Käänny liikenneympyrästä vasemmalle Pitkäsuonkujalle. Seuraa viittoja "Agria Eläinvakuutus AREENA" ja "Ojangon Koiraurheilukeskus".
 
Kysyttävää?
Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Numeroliivit
Kisoissa käytössä numeroliivit. Pidäthän liivisi puhtaana ja palautathan sen kisojen lopuksi. Saat kisakirjasi numeroliiviä vastaan. Mikäli unohdat palauttaa liivisi, postita se heti: Mari Hansi, Hevoshaantie 5 C 3, 01200 Vantaa. Palauttamattoman liivin hinta 50 euroa.
 
Poissaolot
Poissaolon sattuessa ilmoitathan asiasta heti sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelinnumeroon 050 400 1148. Kisapäivänä poissaolojen ilmoitus vain puhelimitse. Katso tästä ohje poissaolon ilmoittautumiseen ja kisamaksun palauttamiseen.
   
Uudessa kokoluokassa kisaaminen
Muistathan, että jos haluat kisata uusissa kokoluokissa, pitää uusi säkäluokka olla lisättynä koiran tietoihin. Katso Sagin ohjeesta, miten lisäys tehdään.
 
Työntekijät 
Ilmoittaudu työntekijäksi: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja leipojaksi tällä lomakkeella.
 
Myyntipaikat
Oletko kiinnostunut tapahtumiemme sponsoroinnista tai myyntipaikasta? Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.!
 

Edellisten agilitykilpailuiden tulokset ja kuvia

HSKH:n tulevat agilitykilpailut

Poissaolon sattuessa ilmoitathan asiasta heti sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelinnumeroon 050 400 1148.

Kisamaksujen palautukset (koskee vain virallisia agilitykilpailuja)
1. Täytä kisamaksuje palautuslomake.
Linkki lomakkeeseen (Excel-lomake): 
http://www.hskh.net/images/Talous/Kisamaksunpalautus_agility.xls
2. Toimita kuitti kisamaksusta, täytetty lomake ja lääkärin- tai juoksutodistus sähköpostilla HSKH:n tilitoimistoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Otsikoi viesti nimellä: HSKH Kisamaksun palautus.

Kisamaksu palautetaan vain, jos mukana on lääkärintodistus tai juoksutodistus.

 

Mukana menossa  
 

 KCM koivukyla