Tervetuloa HSKH:n agilityn Elokisoihin sekä HSKP:n piirinmestaruuskisoihin Ojankoon! 
 
Tuomareina toimivat Jari Suomalainen ja Sari Mikkilä
 
Lauantaina on tarjolla kolme starttia 1- ja 2-luokalle (ABC) ja sunnuntaina kaksi starttia 3-luokalle (EF). Viikonlopun aikana ratkotaan myös HSKP:n piirinmestaruudet, lauantaina nuorisopiirinmestaruus (2A) ja sunnuntaina yksilöpiirinmestaruus (EF) sekä joukkuepiirinmestaruus (D).
 
LA 26.8.2017 3 x 1- ja 2-luokka
A agility, B hyppy, C agility
Alustava järjestys: mini-medi-maksi
 
SU 27.8. 2 x 3-luokka
E agility, F hyppy ja D joukkuekilpailu
Alustava järjestys: mini-medi-maksi, joukkuekilpailu yksilökilpailun jälkeen
 
Helsingin Seudun Kennelpiirin (HSKP:n) piirinmestaruudet

La 26.8. nuorisopiirinmestaruus (2A)
Kisa käydään virallisen agilityradan 2A yhteydessä. Kisaan voi osallistua HSKP:n alueella asuva nuorisoharrastaja, joka on alle 18-vuotias tai täyttää tänä vuonna 18 vuotta. Mikäli koirakko ei osallistu viralliseen 2-luokan kilpailuun, kisa on maksuton. Kisaan voi ilmoittautua vielä kisapaikalla ennen kyseisen kokoluokan alkua.

Su 27.8. yksilöpiirinmestaruus (EF)
Kisa käydään 3-luokan koirakoiden kesken ja mestaruus ratkaistaan E-agilityradan ja F-hyppyradan yhteistuloksen perusteella. Kisaan voi osallistua HSKP:n alueella vakinaisesti asuvan omistajan koira riippumatta omistajan/ohjaajan edustaman yhdistyksen kotipaikasta.

Su 27.8. joukkuepiirinmestaruus (D)

Kisa käydään D-agilityradalla yksilökilpailun jälkeen. Kisaan voivat osallistua ne yhdistykset ja rotujärjestöt, joiden kotipaikka on HSKP:n alueella ja jotka ovat rekisteröityneet HSKP:hen. Yhdistys voi osallistua kolmella mini-, medi- ja/tai maksijoukkueella. Edellisen vuoden piirinmestarijoukkue saa osallistua ylimääräisenä joukkueena, mikäli joukkueessa on vaihtunut enintään yksi koira. Joukkueessa voi olla neljä koirakkoa sekä varakoirakko. Joukkueen kaikki koirakot suorittavat radan peräjälkeen (esim. Joukkue1: koirakko1, koirakko2, koirakko3, koirakko4). Mestaruus ratkaistaan kolmen parhaan koirakon tuloksen perusteella.
 
Ilmoittaudu la 19.8. mennessä
Ilmoittautuminen yksilökisoihin Huom! Merkitse viestikenttään "PM" jos osallistut piirinmestaruuskisaan!
 
 
Muista hankkia lisenssi!
Vuoden 2017 agilitylisenssi voit hankkia täältä: https://www.suomisport.fi/ 
 
Lisätietoa
Ilmoittaudu työntekijäksi tästä. Katso tästä työvuorotaulukko. Yhteydenotot Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., leipojat voivat ilmoittautua sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Osallistumismaksut
Yksilökisojen 1. startti 15 euroa, saman talouden 2. startti jne 12 euroa, HSKH:ta edustavat 10 euroa. Eli esim. kolme starttia maksaa yhteensä 39 euroa ja HSKH:n edustajalle 30 euroa.
Joukkuekisan maksu 30 euroa per joukkue.
Tilitiedot: IBAN FI86 1504 3007 2001 50, viite: 11002, SWIFT/BIC NDEAFIHH.
Meillä eivät käy maksuna smartum liikunta/kulttuuri/virikesetelit.
 
Myyjät
Paikalla molempina päivinä Jakke, MerkilinenVaate ja Team Lumikojootin
Kisoissa myynnissä tehokkaita ja  laadukkaita Jakke-lisäravinteita. Kisaviikonloppuna Jakke-nivelhoitotuotteet tarjouksessa -15%!
Kisoissa on mahdollisuus shoppailla edullisesti Craftin tuotteita, joita myy MerkillinenVaate!
Team Lumikojootin verkkokauppa urheilukoirille, ohjaajille ja hevosille tekemisen riemusta!
 
Kilpailupaikka
Ojangon koiraurheilukeskus, ulkokentät, Pitkäsuontie 7, Vantaa, Ajo-ohje
Valitse Kehä III:lla liittymä 52 "Länsimäki/Vaarala" ja seuraa viittoja "Racinel AREENA" ja "Ojangon Koiraurheilukeskus". Paikalla runsas buffa kahviossa ja sisävessat.
 
Numeroliivit
Kisoissa käytössä numeroliivit. Pidäthän liivisi puhtaana ja palautathan sen kisojen lopuksi. Saat kisakirjasi numeroliiviä vastaan. Mikäli unohdat palauttaa liivisi, postita se heti: Tuula Rasilainen, Välimetsäntie 9 D 25, 00620 Helsinki. Palauttamattoman liivin hinta 50€.
 

Oletko kiinnostunut tapahtumiemme sponsoroinnista tai myyntipaikasta? Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.!

Mukana menossa  
  racinel logo   bestfriend logohurtta logo
 
 
 
 
 
 
KCM koivukyla
    
     Racinel koiranruoka kollaasi

 

Poissaolon sattuessa ilmoitathan asiasta heti sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelinnumeroon 050 400 1148.

Kisamaksujen palautukset (koskee vain virallisia agilitykilpailuja)
1. Täytä kisamaksuje palautuslomake.
Linkki lomakkeeseen (Excel-lomake): 
http://www.hskh.net/images/Talous/Kisamaksunpalautus_agility.xls
2. Toimita kuitti kisamaksusta, täytetty lomake ja lääkärin- tai juoksutodistus sähköpostilla HSKH:n tilitoimistoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Otsikoi viesti nimellä: HSKH Kisamaksun palautus.

Kisamaksu palauetaan vain jos mukana on lääkärintodistus tai juoksutodistus.


Edellisten agilitykilpailuiden tulokset ja kuvia

 

HSKH:n tulevat agilitykilpailut

 

Palkitsemme jokaisesta säkäluokasta parhaan kolmen radan yhteistuloksen tehneen koirakon 150 euron arvoisella kuvauslahjakortilla!